WELKOM UPPEREASTGIRLS!

Waarschijnlijk ken je ze wel, de socialites van de Upper East Side, of beter gezegd, The Manhattan’s Elites. Een gebied waar rijkdom, status en perfecte kleding een grote rol spelen. Kijk de serie Gossip Girl en je weet meteen waar we het over hebben. Een Upper East Girl gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en streeft naar klasse op het hoogste niveau. Upper East Girls zijn krachtig, presteren als queens en bereiken hun doelen. Kijk naar Blair Waldorf en Serena van der Woodsen. 12 jaar na de serie zijn zij nog dagelijks een grote inspiratie op het gebied van fashion.

We zijn opzoek gegaan naar merken die overeenkomen met de stijl van de Manhattan’s Elite. Merken die aansluiten bij onze visie, waar de Upper East feeling op handen en voeten gedragen wordt. Waar kwaliteit te allen tijde aan top staat en waar uniciteit wordt nagestreefd. Alle items staan al op onze webshop online. De collectie bestaat uit hippe en luxe merken. Laat je meenemen in het leven van een UpperEastGirl.

We houden van anders en kiezen daardoor bewust voor een ‘’andere’’ stijl. Een combinatie van, dat bloeit uit tot iets moois.

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Tegenwoordig ben je niet meer de enige met die leuke jas of met die gezellige panterbroek. Nee. Door de grote massaproductie van de grote spelers op de markt wordt het lastig om een stijl voor jezelf te houden. Wij willen daar verandering in brengen. Bij ons geen grote massaproductie maar een uniek aanbod waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Een webshop waar de voorraad beperkt blijft, waar elke vraag over persoonlijk styling advies beantwoord wordt en waar de kwaliteit in de kleding terug te zien is in de aandacht voor details. ‘What you see is what you get’ dat is wat onze webshop uitstraalt.

Bij UpperEastGirl shop je tops, jackets, bottoms en dresses van de merken Silvian HeachJade Twelve en Wanderlust. Neem een kijkje in onze shop door op onderstaande knop te klikken.